kezdő oldal

Polikarbonát előtető acél tartószerkezet
Polikarbonát előtető alumínium tartószerkezet
Polikarbonát előtető inox tartószerkezet

Polikarbonát előtető 1

Polikarbonát előtető 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polikarbonát előtető 3

Polikarbonát előtető 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poikarbonát előtető javítása

Polikarbonát előtető javítása, ha a sérülés a polikarbonát lemezen 1-5 cm akkor a javításhoz uv álló alumínium többrétegű fóliát használunk. A sérülés törés, vagy nagyobb hasadás a polikarbonát előtető lemezén abban az esetben az alátámasztások közötti részt cserélni kell.

Polikarbonát előtető

A polikarbonát előtető lehet tömör anyagból, vagy üregkamrás anyagból kivitelezve. A polikarbonát előtető anyagát a felület méretétől, a szélvédettségtől kell meghatározni, hogy milyen polikarbonát lemezt kell használni. A polikarbonát előtető készülhet sík, vagy hajlított felület kialakítással. A polikarbonát előtető tartószerkezetét úgy kell megtervezni, hogy akár 80 cm havat is elviseljen. A polikarbonát előtető tartó szerkezete készülhet acélból, rozsdamentes acélból, alumínium profilból. A polikarbonát előtető acél szerkezetét festés előtt horganyozzuk le, hogy jól tűrje az időjárás viszontagságait. A polikarbonát előtető beépítésénél ügyeljünk a helyes UV védett oldal beállítására, mivel fordított esetben a polikarbonát gyorsan lemattul. A polikarbonát előtetőhöz használhatunk víztiszta, átlátszatlan tej, bronz polikarbonát lemezt.

Polikarbonát előtető karbantartása

A polikarbonát előtető karbantartást igényel időszakonként. Az előtető felületére rárakódó por, kosz a nedvességet megköti és ezálltal a polikarbonát előtető felülete lemattul. Ajánlott a polikarbonát előtető negyedévenkénti letakarítása, ha ezt megtesszük akkor hosszú ideig tökéletesen használhatjuk a polikarbonát előtető által nyújtott előnyöket.